Lemoncurd

Päivitetty viimeksi 16.3.2022 20.47

Lisää väriä pääsiäiseen ihanalla lemon curdilla!






Ainekset:

6 kpl (100 g) munankeltuaisia

1 dl sitruunamehua

1 dl (100 g) sokeria

100 g voita (huoneenlämpöinen)



Toimi näin:

Laita voi kulhoon.

2. Sekoita munankeltuaiset, sitruunamehu ja sokeri tyhjiöpussissa.

Sulje pussi tyhjiössä ja kypsennä uunissa sous vide -ohjelmalla 83 °C:ssa 25 minuuttia.

4. Avaa pussi ja kaada taikina huoneenlämpöisen voin päälle ja sekoita hyvin.

Siivilöi rahka ja anna sen jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

Laita purkki päälle ja jäähdytä.

7. Valmiina tarjottavaksi heti tai enintään viisi päivää sen jälkeen, jos purkit on suljettu.

8. Tarjoa tarjollessaan marjoja kauden ja maun mukaan.