Parsakaalinvarsisalaatti
Säästä varret! Varret eivät suinkaan ole parsakaalin heikoin osa, vaan ne ovat aivan yhtä ravinnepitoisia kuin kukinto-osatkin. Pilko varret terävällä vihannesveitsellä ja sekoita ne lempisalaattiaineidesi joukkoon.
Ainekset
Neljälle hengelle
5-6 parsakaalin vartta
6 retiisiä
1 nippu korianteria, karkeasti silputtuna
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl soijakastiketta
1 rkl mustia seesaminsiemeniä
Merisuolaa ja jauhettua mustapippuria
Valmistusohje
1. Leikkaa parsakaalin varret ja retiisit mandoliinilla. Laita kulhoon, lisää korianteri ja sekoita oliiviöljyllä ja soijakastikkeella.
2. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele mustia seesaminsiemeniä ja tarjoile.
Katso lisää reseptejä
Löydät kaikki reseptimme täältä. Opi valmistamaan kaikkea hienoista illallisista herkullisiin makupaloihin.