Pesto
Pesto
Loistava lisuke muillekin ruuille kuin vain pastalle. Peston valmistaminen on helppoa: sekoita vain valkosipulia, pinjansiemeniä, parmesaania ja öljyä yrtteihin. Tässä klassisessa reseptissä käytetään basilikaa, mutta voit käyttää mitä tahansa yrttejä – vaikka omasta puutarhastasi.
Valmistusaika: 5 minuuttia
Ainekset
1 valkosipulin kynsi
20 g paahdettuja pinjansiemeniä
1 nippu basilikaa
75 g parmesaaniraastetta
150 ml oliiviöljyä
Valmistusohje
- Sekoita kaikki ainekset Explore 7 Blender -tehosekoittimella.
Kokin vinkit
- Varmista, että käytät laadukkaita aineksia, kun valmistat pestoa. Se maistuu juuri niin hyvältä kuin sen valmistamiseen käytettävät aineksetkin.
- Vaihtoehtoiset ainekset? Voit korvata basilikan toisella yrtillä, kuten mintulla tai korianterilla, tai jopa rukolasalaatilla vaihtoehtoista reseptiä varten.
- Varma resepti: jos olet vahingossa lisännyt liikaa öljyä ja se tekee seoksesta rasvaisen, lisää hieman kylmää vettä tai jääkuutio, ja sekoita lisää, jotta taikina emulgoituu. Vinkki: Voit säilöä pestoa pieniin astioihin tai jääpalamuottiin, jotta voit tarvitessasi ottaa ja käyttää pestoa vain pienen määrän.
Muita Le Cordon Bleun reseptejä
Katso lisää reseptejä
Löydät kaikki reseptimme täältä. Opi valmistamaan kaikkea hienoista illallisista herkullisiin makupaloihin.