Mango-vaniljavaahto
Mango-vaniljavaahto
Voit täyttää 12 choquette-pikkupullaa tällä ranskalaisella mangonmakuisella chantilly-vaahdolla tai tarjoilla sen moussena laseissa tuoreiden marjojen kera. Vaahto sopii loistavaksi muidenkin leivonnaisten ja kakkujen täytteeksi tai lisukkeeksi – voit vaikka tehdä ranskalaisen Rhum au baba -kakun vaahdon kanssa herkuteltavaksi.
Annoksia: 12 pienen leivonnaisen kanssa tarjoiltavaksi
Valmistusaika: 10 minuuttia
Ainekset
4dl kuohukermaa, 1dl tomusokeria, 1g vaniljatahnaa, 100g soseutettua mangoa, puolikkaan sitruunan mehu
Tee näin
Mangon soseuttaminen
- Poista mangosta kuori ja kivi
- Aseta hedelmäliha kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella
- Lisää sitruunamehu tuomaan makua
- Laita kaikki muut ainekset erilliseen kulhoon
- Sekoita kerma, tomusokeri ja vaniljatahna Masterpiece-sauvasekoittimella, kunnes seokseen muodostuu pieniä piikkejä.
- Kaada joukkon mangosose.
- Laita vaahto pursottimeen. Vinkki! Jos sinulla ei ole pursotinta, voit leikata hedelmäpussista kulman pois ja käyttää pussia pursottimena.
Viinisuositus
Muita Le Cordon Bleun reseptejä
Katso lisää reseptejä
Löydät kaikki reseptimme täältä. Opi valmistamaan kaikkea hienoista illallisista herkullisiin makupaloihin.