Pannukakkuja marjakompotin, paahdettujen pistaasipähkinöiden ja mantelien kera
Pannukakkuja herkkuhetkiin
Kuohkeat ja herkulliset pannukakut sopivat tyylikkääksi jälkiruoaksi. Täydellinen makean ja suolaisen yhdistelmä saavutetaan lisäämällä päälle marjakompottia sekä paahdettuja pistaasipähkinöitä ja manteleita. Täydellinen jälkiruoka aterian päätteeksi tai herkullinen vaihtoehto aamiaiseksi.
Ainekset (9 pientä pannukakkua)
Pannukakut
1 kananmuna,
9 dl maitoa,
2 rkl voisulaa,
3 dl jauhoa,
1 rkl sokeria,
1 tl leivinjauhetta,
1⁄2 tl suolaa
Marjakompotti
1 dl kuppia fariinisokeria, 2 rkl tuoretta sitruunamehua, 9 dl marjasekoitusta, esim. vadelmia, karhunvatukoita ja mustikoita
Paahdettuja pistaasipähkinöitä ja manteleita
3 dl pistaasipähkinöitä ja manteleita rouheena