Kalatostada
Gwyneth Paltrow laittoi yksinkertaista kalifornialaista ruokaa Magnus Nilssonille. Hän on Electroluxin suurlähettiläs ja Michelin –tähdellä palkitun ravintola Fävikenin perustaja. Gwyneth tarjoaa maukkaan pohjoismaalaisen kalatostadan Magnusille – herkullinen Ruotsin ja Kalifornian sekoitus.
Ainekset
Tee näin
1. Aloita tekemällä pikkelssi. Sekoita mausteet, sokeri, etikka ja vesi, sekoita kunnes suola ja sokeri ovat liuenneet. Lisää valkosipuli, jalapeño ja vihannekset. Anna seisoa vähintään 20 minuuttia huonelämpötilassa.
2. Sekoita erillisessä kulhossa kaali, salottisipuli, raastettu limenkuori ja suola.
3. Tee täyte lisäämällä raastettua limenkuorta ja hakatut yrtit creme fraîcheen. Sekoita ja mausta maun mukaan.
4. Levitä creme fraiche -täytettä tostadalle. Lisää 1/4 taimenfilen paloja päälle, pikkelssiä ja kaalisalaattia. Koristele hakatulla serranochilillä, korianterilla ja tillillä.
Katso lisää reseptejä
Löydät kaikki reseptimme täältä. Opi valmistamaan kaikkea hienoista illallisista herkullisiin makupaloihin.