Rapeat ja mehukkaat kanankoivet

Näin valmistat rapeat ja mehukkaat kanankoivet airfryerissa alle 30 minuutissa! Tämä resepti on nopea ja helppo - täydellinen arki-illalliseksi. Nauti esim. dipin, salaatin tai lohkoperunoiden kera!

Kycklingklubbor tillagade i airfryer ligger upplagda på en bricka tillsammans med pommes frites och dipp.

Ainekset (Annoksia: 4)

  • 6-8 kanankoipea
  • 1-2 kananmunaa, vatkattu 1 rkl vedellä
  • 100 g jauhoja
  • 200 g panko- tai tavallista korppujauhoa
  • 1 tl suolaa
  • 1 ripaus mustapippuria
  • 1 tl paprikajauhetta
  • Oliiviöljy (valinnainen)

Tee näin:

  1. Sekoita kaikki kuivat ainekset keskenään - jauhot, suola, paprikajauhe ja mustapippuri.

  2. Paneroi kanankoivet ensin jauhoseoksessa, sitten kananmunaseoksessa ja lopuksi pyöräytä korppujauhoissa/pankossa.

  3. Sivele päälle kerros oliiviöljyä värin ja maun lisäämiseksi (valinnainen).

  4. Levitä kanankoivet tasaisesti koriin ja kypsennä Drumstick-ohjelmalla: Kypsennä 200°C:ssa noin 25 min.

  5. Kypsennä, kunnes sisälämpötila on 82°

Katso lisää airfryer-reseptejä

Grillattua kanaa timjamin, sitruunan ja valkosipulin kera

Täydellisesti kypsennetty liha

Appelsiinilla ja pippurilla maustettu lohi

Rapeat bataattiranskalaiset

Paahdetut kasvikset airfryer

Mehukkaat mustikkamuffinssit

Tutustu tarkemmin Electroluxin valikoimaan