Rapeat ja mehukkaat kanankoivet
Näin valmistat rapeat ja mehukkaat kanankoivet airfryerissa alle 30 minuutissa! Tämä resepti on nopea ja helppo - täydellinen arki-illalliseksi. Nauti esim. dipin, salaatin tai lohkoperunoiden kera!
Ainekset (Annoksia: 4)
- 6-8 kanankoipea
- 1-2 kananmunaa, vatkattu 1 rkl vedellä
- 100 g jauhoja
- 200 g panko- tai tavallista korppujauhoa
- 1 tl suolaa
- 1 ripaus mustapippuria
- 1 tl paprikajauhetta
- Oliiviöljy (valinnainen)
Tee näin:
- Sekoita kaikki kuivat ainekset keskenään - jauhot, suola, paprikajauhe ja mustapippuri.
- Paneroi kanankoivet ensin jauhoseoksessa, sitten kananmunaseoksessa ja lopuksi pyöräytä korppujauhoissa/pankossa.
- Sivele päälle kerros oliiviöljyä värin ja maun lisäämiseksi (valinnainen).
- Levitä kanankoivet tasaisesti koriin ja kypsennä Drumstick-ohjelmalla: Kypsennä 200°C:ssa noin 25 min.
- Kypsennä, kunnes sisälämpötila on 82°
Katso lisää airfryer-reseptejä
Grillattua kanaa timjamin, sitruunan ja valkosipulin kera
Täydellisesti kypsennetty liha
Tutustu tarkemmin Electroluxin valikoimaan
-
-
-
Airfryer reseptit
Löydä inspiraatiota ja käytä herkullisia airfryer-reseptejämme valmistaaksesi unohtumattoman aterian.