Rapeat bataattiranskalaiset airfryer-laitteella

Näin valmistat rapeat ja herkulliset bataattiranskalaiset ilman friteerauskonetta! AirFryerissa ne kypsyvät täydellisiksi, ja sopivat erinomaisesti grilliruoan tai hampurilaisten lisukkeeksi. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia paistoöljystä! Tarjoile aioli- tai haluamasi dipin kanssa!

Krispiga sötpotatis pommes frites med dipp serverade i en skål.

Ainekset (Annoksia: 4)

  • 2 suurta bataattia
  • Suolaa
  • Mustapippuri
  • 1 rkl oliiviöljyä (valinnainen)
  • Valkosipulijauhetta (valinnainen)
  • Kaneli (valinnainen)

Tee näin:

  1. Kuori ja leikkaa bataatti noin 1 cm:n paksuisiksi tikuiksi.

  2. Poista tärkkelys liottamalla tikut vedessä vähintään 30 minuuttia.

  3. Valuta ne huolellisesti ja kuivaa talouspaperilla.

  4. Sekoita bataatti mausteiden kanssa. Lisää ruokalusikallinen oliiviöljyä värin ja maun lisäämiseksi (valinnainen).

  5. Valitse ranskalaiset perunat -ohjelma tai kypsennä 200°C:ssa noin 25 minuuttia.

Vinkki! Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi - vältä korin ylitäyttöä. Jos näin käy, jaa ne eri eriin. Ravista koria myös kypsennyksen puolivälissä!c

Katso lisää airfryer-reseptejä

Rapeat ja mehukkaat kanankoivet

Täydellisesti kypsennetty liha

Appelsiinilla ja pippurilla maustettu lohi

Grillattua kanaa timjamin, sitruunan ja valkosipulin kera

Paahdetut kasvikset airfryer

Mehukkaat mustikkamuffinssit

Tutustu tarkemmin Electroluxin valikoimaan