Rapeat bataattiranskalaiset airfryer-laitteella
Näin valmistat rapeat ja herkulliset bataattiranskalaiset ilman friteerauskonetta! AirFryerissa ne kypsyvät täydellisiksi, ja sopivat erinomaisesti grilliruoan tai hampurilaisten lisukkeeksi. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia paistoöljystä! Tarjoile aioli- tai haluamasi dipin kanssa!
Ainekset (Annoksia: 4)
- 2 suurta bataattia
- Suolaa
- Mustapippuri
- 1 rkl oliiviöljyä (valinnainen)
- Valkosipulijauhetta (valinnainen)
- Kaneli (valinnainen)
Tee näin:
- Kuori ja leikkaa bataatti noin 1 cm:n paksuisiksi tikuiksi.
- Poista tärkkelys liottamalla tikut vedessä vähintään 30 minuuttia.
- Valuta ne huolellisesti ja kuivaa talouspaperilla.
- Sekoita bataatti mausteiden kanssa. Lisää ruokalusikallinen oliiviöljyä värin ja maun lisäämiseksi (valinnainen).
- Valitse ranskalaiset perunat -ohjelma tai kypsennä 200°C:ssa noin 25 minuuttia.
Vinkki! Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi - vältä korin ylitäyttöä. Jos näin käy, jaa ne eri eriin. Ravista koria myös kypsennyksen puolivälissä!c
Katso lisää airfryer-reseptejä
Rapeat ja mehukkaat kanankoivet
Täydellisesti kypsennetty liha
Appelsiinilla ja pippurilla maustettu lohi
Tutustu tarkemmin Electroluxin valikoimaan
-
-
-
Airfryer reseptit
Löydä inspiraatiota ja käytä herkullisia airfryer-reseptejämme valmistaaksesi unohtumattoman aterian.