Airfryer-laitteella täydellisesti kypsennettyä lihaa - Entrecote- tai ulkofileepihvi
Tiesitkö, että voit kypsentää lihaa airfryerissa? Valmistamalla lihaa, kuten entrecôtea tai ulkofileetä, airfryerissa, saat mehukasta lihaa kauniilla kullanruskealla pinnalla - ja se valmistuu nopeasti! Katso resepti alta.
Täydellinen salaatin, perunagratiinin ja kastikkeen kanssa.
Ainekset (Annoksia: 2)
- 225 g entrecote / ulkofileepihvi
- 1 ripaus suolaa
- 1 ripaus mustapippuria
- 1 tl tuoretta hienonnettua rosmariinia
- Oliiviöljy (valinnainen)
Tee näin:
- Ota liha jääkaapista huoneenlämpöön vähintään tunti ennen kypsentämistä.
- Esikuumenna airfryer 200 asteessa 5 minuuttia.
- Taputtele liha kuivaksi talouspaperilla.
- Mausta liha molemmin puolin suolalla, pippurilla ja rosmariinilla. Sivele päälle oliiviöljyä maun ja värin lisäämiseksi (valinnainen).
- Aseta liha airfryeriin ja kypsennä lihaohjelmalla: Kypsennä 200°C :ssa noin 6 minuuttia. Suorita ohjelma kunnes haluamasi sisälämpötila on saavutettu - käytä paistolämpömittaria.
Verinen/raaka: 52-54 astetta
Medium-rare: 56-60 astetta
Medium well done: 60-65 astetta
Well done: 68-70 astetta - Ota liha airfryerista ja anna sen levätä 5-10 minuuttia ohjelman päätyttyä.
Katso lisää airfryer-reseptejä
Grillattua kanaa timjamin, sitruunan ja valkosipulin kera
Rapeat ja mehukkaat kanankoivet
Tutustu tarkemmin Electroluxin valikoimaan
-
-
-
Airfryer reseptit
Löydä inspiraatiota ja käytä herkullisia airfryer-reseptejämme valmistaaksesi unohtumattoman aterian.