Airfryer-laitteella täydellisesti kypsennettyä lihaa - Entrecote- tai ulkofileepihvi

Tiesitkö, että voit kypsentää lihaa airfryerissa? Valmistamalla lihaa, kuten entrecôtea tai ulkofileetä, airfryerissa, saat mehukasta lihaa kauniilla kullanruskealla pinnalla - ja se valmistuu nopeasti! Katso resepti alta.

Täydellinen salaatin, perunagratiinin ja kastikkeen kanssa.

Saftigt kött är snyggt uppskuret på en tallrik, tillsammans med krispiga grönsaker.

Ainekset (Annoksia: 2)

  • 225 g entrecote / ulkofileepihvi
  • 1 ripaus suolaa
  • 1 ripaus mustapippuria
  • 1 tl tuoretta hienonnettua rosmariinia
  • Oliiviöljy (valinnainen)

Tee näin:

  1. Ota liha jääkaapista huoneenlämpöön vähintään tunti ennen kypsentämistä.

  2. Esikuumenna airfryer 200 asteessa 5 minuuttia.

  3. Taputtele liha kuivaksi talouspaperilla.

  4. Mausta liha molemmin puolin suolalla, pippurilla ja rosmariinilla. Sivele päälle oliiviöljyä maun ja värin lisäämiseksi (valinnainen).

  5. Aseta liha airfryeriin ja kypsennä lihaohjelmalla: Kypsennä 200°C :ssa noin 6 minuuttia. Suorita ohjelma kunnes haluamasi sisälämpötila on saavutettu - käytä paistolämpömittaria.

    Verinen/raaka: 52-54 astetta
    Medium-rare: 56-60 astetta
    Medium well done: 60-65 astetta
    Well done: 68-70 astetta

  6. Ota liha airfryerista ja anna sen levätä 5-10 minuuttia ohjelman päätyttyä.


Katso lisää airfryer-reseptejä

Grillattua kanaa timjamin, sitruunan ja valkosipulin kera

Rapeat ja mehukkaat kanankoivet

Appelsiinilla ja pippurilla maustettu lohi

Rapeat bataattiranskalaiset

Paahdetut kasvikset airfryer

Mehukkaat mustikkamuffinssit

Tutustu tarkemmin Electroluxin valikoimaan