Mehukas appelsiinilla ja pippurilla maustettu lohi airfryer-laitteessa

Nauti mehukkaasta ja maukkaasta lohesta, jossa on rapea nahka, täydellisesti valmistettu airfryerissa! Tämä helppo ja nopea ruoka sopii erinomaisesti arki-illalliselle. Tarjoile herkullisen salaatin, perunoiden tai riisin kanssa!

Perfekt tillagad lax i airfryer fint upplagd på en tallrik tillsammans med grönsaker.

Ainekset (Annoksia: 4)

  • 600 g lohta nahkoineen
  • 1 rkl mustapippuria
  • 1 appelsiinin kuori
  • 1 tl suolaa
  • Oliiviöljy (valinnainen)

Tee näin:

  1. Leikkaa lohi neljään yhtä suureen palaan.

  2. Murskaa mustapippuri.

  3. Raasta appelsiinin kuori raastimella tai vastaavalla.

  4. Sekoita mustapippuri, suola ja appelsiinin kuori.

  5. Hiero mausteet loheen ja jätä 15 minuutiksi. Sivele päälle kerros oliiviöljyä värin ja maun lisäämiseksi (valinnainen).

  6. Kypsennä lohi airfryerin kalaohjelmalla tai kypsennä 160°C:ssa noin 15-20 minuuttia.

  7. Viipaloi appelsiini ja purista appelsiinimehua kypsennetyn lohen päälle.

Katso lisää airfryer-reseptejä

Rapeat ja mehukkaat kanankoivet

Täydellisesti kypsennetty liha

Grillattua kanaa timjamin, sitruunan ja valkosipulin kera

Rapeat bataattiranskalaiset

Paahdetut kasvikset airfryer

Mehukkaat mustikkamuffinssit

Tutustu tarkemmin Electroluxin valikoimaan