Mehukas appelsiinilla ja pippurilla maustettu lohi airfryer-laitteessa
Nauti mehukkaasta ja maukkaasta lohesta, jossa on rapea nahka, täydellisesti valmistettu airfryerissa! Tämä helppo ja nopea ruoka sopii erinomaisesti arki-illalliselle. Tarjoile herkullisen salaatin, perunoiden tai riisin kanssa!
Ainekset (Annoksia: 4)
- 600 g lohta nahkoineen
- 1 rkl mustapippuria
- 1 appelsiinin kuori
- 1 tl suolaa
- Oliiviöljy (valinnainen)
Tee näin:
- Leikkaa lohi neljään yhtä suureen palaan.
- Murskaa mustapippuri.
- Raasta appelsiinin kuori raastimella tai vastaavalla.
- Sekoita mustapippuri, suola ja appelsiinin kuori.
- Hiero mausteet loheen ja jätä 15 minuutiksi. Sivele päälle kerros oliiviöljyä värin ja maun lisäämiseksi (valinnainen).
- Kypsennä lohi airfryerin kalaohjelmalla tai kypsennä 160°C:ssa noin 15-20 minuuttia.
- Viipaloi appelsiini ja purista appelsiinimehua kypsennetyn lohen päälle.
Katso lisää airfryer-reseptejä
Rapeat ja mehukkaat kanankoivet
Täydellisesti kypsennetty liha
Tutustu tarkemmin Electroluxin valikoimaan
-
-
-
Airfryer reseptit
Löydä inspiraatiota ja käytä herkullisia airfryer-reseptejämme valmistaaksesi unohtumattoman aterian.