Höyrytetty lohi airfryerissa - mehukasta ja helppoa
Kypsennysaika: 10 minuuttia
Annokset: 2
Näin valmistat lohta airfryerissäsi - käyttämällä höyryä. Lisäämällä höyryä lohi kypsyy hellävaraisesti, ja saat täydellisesti kypsennettyä lohta hetkessä ja vältyt kalan kuivumiselta. Höyry säilyttää myös kaikki ravintoaineet sekä värin - lisäksi lohi saa mukavan rakenteen.
Tämä resepti on yksinkertainen, herkullinen ja nopea! Tarjoile lehtikaalin, puristetun sitruunamehun ja oliiviöljyn kera. Täydellinen arkiruokiin - Katso koko resepti täältä.
Ainekset:
- 400 g lohifilettä(tuoretta tai sulatettua)
- Sitruuna
- Suolaa
- Mustapippuri
- Tilli
- Oliiviöljy
- Lehtikaali
Tee näin:
- Lisää sulatetut tai tuoreet lohenpalat koriin.
- Mausta lohi suolalla ja pippurilla ja aseta sitruunanviipaleet päälle.
- Täytä vesisäiliö.
- Valitse Airfry + höyry ohjelma.
- Aseta 140 asteen lämpötila 10 minuuttia.
- Airfryer lisää höyryä ja kypsentää lohen hellävaraisesti.
- Lisää päälle tilliä
Tutustu tarkemmin Electroluxin valikoimaan
-
-
-
Airfryer reseptit
Löydä inspiraatiota ja käytä herkullisia airfryer-reseptejämme valmistaaksesi unohtumattoman aterian.