Höyrytetty lohi airfryerissa - mehukasta ja helppoa

Kypsennysaika: 10 minuuttia
Annokset: 2

Näin valmistat lohta airfryerissäsi - käyttämällä höyryä. Lisäämällä höyryä lohi kypsyy hellävaraisesti, ja saat täydellisesti kypsennettyä lohta hetkessä ja vältyt kalan kuivumiselta. Höyry säilyttää myös kaikki ravintoaineet sekä värin - lisäksi lohi saa mukavan rakenteen.

Tämä resepti on yksinkertainen, herkullinen ja nopea! Tarjoile lehtikaalin, puristetun sitruunamehun ja oliiviöljyn kera. Täydellinen arkiruokiin - Katso koko resepti täältä.

 

Ainekset: 

  • 400 g lohifilettä(tuoretta tai sulatettua)
  • Sitruuna
  • Suolaa
  • Mustapippuri
  • Tilli
  • Oliiviöljy
  • Lehtikaali

Tee näin:

  1. Lisää sulatetut tai tuoreet lohenpalat koriin.

  2. Mausta lohi suolalla ja pippurilla ja aseta sitruunanviipaleet päälle.

  3. Täytä vesisäiliö.

  4. Valitse Airfry + höyry ohjelma.

  5. Aseta 140 asteen lämpötila 10 minuuttia.

  6. Airfryer lisää höyryä ja kypsentää lohen hellävaraisesti.

  7. Lisää päälle tilliä

Tutustu tarkemmin Electroluxin valikoimaan