Leivo mustikkamuffinssit airfryer-laitteessa
Näin leivot mehukkaat mustikkamuffinsit airfryerissa - superhelppoa ja nopeaa. Nauti vastapaistetuista ja vastustamattomista muffineista vaivatta.
Ainekset (6 kpl)
Muffinit:
- 200 g vehnäjauhoja
- 100 g sokeria
- 1 tl leivinjauhetta
- 15 g voita
- 75 ml maitoa
- 1 kananmuna
- 100 g pakastemustikoita
- 1 rkl tomusokeria
Muruseos:
- 1 rkl sokeria
- 1 rkl kaurahiutaleita
- 1 rkl voita
- 1 rkl vehnäjauhoja
Tee näin:
- Sulata voi ja sekoita se maidon ja kananmunan kanssa.
- Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja lisää maitoseos.
- Sekoita mustikat ja tomusokeri keskenään ja lisää muut ainekset.
- Sekoita muruseoksen ainekset keskenään.
- Lusikoi taikina muffinivuokiin, mieluiten silikonivuokiin. Täytä vuoka taikinalla noin 3/4 osaa.
- Viimeistele muruseoksella
- Paista muffinit airfryerissa Muffinit-ohjelmalla:
Suuret muffinit: 175°C noin 6-8 minuutin ajan
Pienet muffinit: 200°C noin 10-12 minuuttia - Anna vastapaistettujen muffinssien jäähtyä hieman ritilällä.
Katso lisää airfryer-reseptejä
Rapeat ja mehukkaat kanankoivet
Täydellisesti kypsennetty liha
Tutustu tarkemmin Electroluxin valikoimaan
-
-
-
Airfryer reseptit
Löydä inspiraatiota ja käytä herkullisia airfryer-reseptejämme valmistaaksesi unohtumattoman aterian.