Taste of Helsinki

Taste of Helsinki

Ainutlaatuisia makuelämyksiä

Taste of Helsingissä on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea uskomattomia makuelämyksiä ruoan ja juoman parissa. Parhaat suomalaiset ravintolat näyttävät osaamistaan loihtiessaan annoksiaan tähän kulinaristiseen piknik-tapahtumaan.

Taste of Helsinki -tapahtuma

Electrolux, virallinen yhteistyökumppani

Taste Festival on yksi maailman suurimmista gastronomisista konsepteista! Se on niittänyt maailmanlaajuista menestystä Lontoossa, Dubaissa, Tukholmassa, Moskovassa, Oslossa... Taste of Helsingin aikana Electrolux esittelee kumppanikokit ja -ravintolat. Ruoanlaiton harrastajat voivat nauttia Suomen parhaiden ravintoloiden antimista ja olla vuorovaikutuksessa parhaiden huippukokkien kanssa. Taste Festival järjestetään Helsingin ydinkeskustassa - Töölönlahden puistossa 14.-17. kesäkuuta 2018.

Chef's Secrets

Yksi Taste of Helsingin suosituimmista ohjelmista on Electroluxin järjestämä kokkikoulu, jossa osallistujat pääsevät hiomaan kokkailutaitojaan Suomen kokkimaajoukkueen kokkien kanssa. Klikkaamalla alla olevaa linkkiä voit katsoa vuoden 2017 Facebook Live -lähetystä jälkikäteen.

Chef's secrets - Taste of Helsinki

Chef's secrets -menu 2018

Löydä vuoden 2018 Taste of Helsingin Chef's Secrets -menun reseptit. Reseptit ovat Suomen Kokkimaajoukkueen Niko Suomalaisen ja Kari Julinin luomia. 

Kokkien valinnat

  • Infinite Pure -keittotaso
    Infinite Pure -induktiokeittotaso

    Tarkka lämmönsäätö ja vapaus käyttää kaikenkokoisia kattiloita ja pannuja koko Infinite-induktiokeittoalueella.

    Lue lisää

  • SteamPro -höyryuuni
    SteamPro -höyryuuni

    Haluatpa paahtaa, leipoa tai tehdä leivonnaisia reseptistä riippumatta, Electrolux SteamPro-höyryuuni auttaa tuomaan uuden ulottuvuuden suosikkiruokiisi.

    Löydä höyryuunit

  • MasterPiece Collection
    MasterPiece Collection

    Tutustu MasterPiece -mallistoon, joka auttaa sinua luomaan poikkeuksellisia ruokanautintoja.

    Lue lisää

Aki Kinnusen salainen ainesosa: ketunleipä

Keittiömestari Aki Kinnusen salainen ainesosa on ketunleipä. Se sopii niin suolaisen kuin makeankin ruoan kanssa.